Duben u Kvítků

V měsíci dubnu jsme s Kvítkama ani trochu nezaháleli. Hned na začátku měsíce nás čekal zápis do školy, který jsme všichni zdárně zvládli a jsme úspěšně zapsáni 😊

Ve vzdělávacím módu jsme pokračovali návštěvou městské knihovny, kde nás paní knihovnice seznámila nejen s návštěvním řádem, ale také jak se máme chovat v knihovně a ke knihám.

Poté nás víla Lipěnka požádala o pomoc při hledání jejího ztraceného semínka, které jsme s Lupínkama našli v Lipové aleji cestou na Semenec.

Také jsme v dubnu, díky příznivému počasí zahájili pískovou a koloběžkovou sezónu na naší školkové zahradě. 17. 4. jsme navštívili naše kamarády v přípravné třídě v ZŠ na Malé straně, kde jsme společně dělali úkoly a hráli si. Také jsme zde shlédli skoro kouzelnické představení pana chemikáře na téma živly – oheň, voda, vzduch.

To se nám ostatně hodilo v pondělí 22. 4., kdy jsme spolu s rodiči, naší vílou Lipěnkou a jejím neposedným semínkem oslavili Den Země, cestou plnou zábavy na rozhlednu Semenec.

23. 4. jsme byli na první lekci plavání v Písku a 25. 4. jsme navštívili místní firmu Daňhel, která se zabývá prodejem a servisem traktorů JohnDeer. Moc děkujeme maminkám Kryštůfka, Barunky a Adélky za úžasný program a královské pohoštění.

Uff, tak myslím, že za jeden měsíc jsme toho stihli moc 😊

Související články

  • U Lípy 478
  • 37501 Týn nad Vltavou

MŠ U Lípy 478, učitelka pověřená řízením: Bc. Jitka Zídková

© 2023 Mateřská škola Týn nad Vltavou - všechna práva vyhrazena
Zásady zpracování osobních údajů | Webdesign: WP4you.cz